kungsholmen.kontorslokal-stockholm.se: Kontorslokal i St Eriksgatan

Kontorslokal i St Eriksgatan

St Eriksgatan är ca 2 km lång. Den sträcker sig från Norr Mälarstrand, förbi Fridhemsplan och S:t Eriksplan och vidare ända upp till Norra Stationsgatan.

Mellan 1930 och 1960 var gatan en av Stockholms främsta biogator och många biografer trängdes i kvarteren. Med åren minskade antalet biografer och nedläggningen av den sista biografen Draken innebar slutet för bioepoken på St Eriksgatan. Gatan är idag främst känd för det stora utbudet av skivbutiker som finns.

 

Kontorslokaler kan ta olika form men innebär att företag hyr en lokal för kommersiell verksamhet eller kontor. Vanligtvis sitter flera företag under samma tak och lämpar sig till många medarbetare. I en kontorslokal där flera företag sitter kan kontorsdriften, så som reception och gemensamma ytor delas mellan företagen men också skötas individuellt. Det varierar beroende på företegen i lokalen. Innan man hyr en kontorslokal bör man fundera på det strategiskt geografiska läget. Hyran kan också variera beroende på var lokalen är belägen. Är du på jakt efter en kontorslokal så kan du börja din sökning genom att klicka på länkarna till höger.