kungsholmen.kontorslokal-stockholm.se: Kontorslokal i Hantverkargatan

Kontorslokal i Hantverkargatan

Från Stadshusbron till Fridhemsplan sträcker sig den 1,8 km långa Hantverkargatan, vilken troligen är en av Kungsholmens äldst bevarade gatunamn. Längs med gatan ligger Stockholms stadshus, Kungsholmens Gymnasium, Kungsholmens brandstation och tätt intill Stockholms polishus.

Vad många kanske främst associerar Hantverkargatan med är stadshuset. Det är beläget på den gamla Eldkvarnstomten med adress Hantverkargatan 1. Den påkostande byggnaden invigdes år 1923 på midsommarafton. I den så kallade blå hallen inne i stadshuset hålls den största och mest internationella kända tillställningen, nämligen Nobelfesten.

 

Kontorslokaler kan ta olika form men innebär att företag hyr en lokal för kommersiell verksamhet eller kontor. Vanligtvis sitter flera företag under samma tak och lämpar sig till många medarbetare. I en kontorslokal där flera företag sitter kan kontorsdriften, så som reception och gemensamma ytor delas mellan företagen men också skötas individuellt. Det varierar beroende på företegen i lokalen. Innan man hyr en kontorslokal bör man fundera på det strategiskt geografiska läget. Hyran kan också variera beroende på var lokalen är belägen. Är du på jakt efter en kontorslokal så kan du börja din sökning genom att klicka på länkarna till höger.